FAQ

Τι είναι το TattooBox

Το TattooBox.gr είναι το πρώτο ελληνικό Tattoo Art Gallery.  Πάρε ιδέες για το δικό σου τατουάζ, ανακαλύπτοντας τους πιο ταλαντούχους tattoo artists της περιοχής σου.

 

Τι δυνατότητες σου δίνει το TattooBox

Στο TattooBox θα βρεις τo μεγαλύτερo και ποιοτικότερo Tattoos Gallery στην Ελλάδα. Πρόκειται για πάνω από 2000 φωτογραφίες πάνω από 100 ταλαντούχων tattoo artists ταξινομημένες ανά σχέδιο, ανά στυλ και ανά τοποθέτηση σώματος. Εξερευνώντας την συλλογή, θα μάθεις πώς είναι το κάθε στυλ ώστε να αποφασίσεις αν σου ταιριάζει ή όχι. Επίσης θα πάρεις δεκάδες ιδέες για το δικό σου τατουάζ.

Ψάξε ταλαντούχους tattoo artists ανά περιοχή στο Artists Directory ή στο Studios Directory.

Τέλος, για ακόμα περισσότερες out of the box ιδέες μπορείς να διαβάσεις τα άρθρα στο blog μας.

 

Πώς χρησιμοποιώ το Tattoos Gallery?

Τα φίλτρα του Tattoos Gallery είναι o πιο διασκεδαστικός τρόπος να εξερευνήσεις διαφορετικά σχέδια και στυλ τατουάζ και να αποφασίσεις ποια σου ταιριάζουν. Διαθέτει τρία φίλτρα: ανά σχέδιο (Design), ανά στυλ (Style) και ανά σημείο τοποθέτησης (Placement).

Επέλεξε το design ή το στυλ ή το placement που σε ενδιαφέρει, και δες αμέσως δείγματα δουλειάς από δεκάδες ταλαντούχους Tattoo Artists για να πάρεις ιδέες.

Μπορείς να επιλέξεις ΚΑΙ 1 design,  ΚΑΙ 1 στυλ KAI 1 placement για να φιλτράρεις ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα.

Μπορείς εναλλακτικά να γράψεις στο search box  1 λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει, π.χ. χελιδόνι

Και σε συνδιασμό με τη λέξη-κλειδί, μπορείς επίσης να επιλέξεις 1 στυλ ή και 1 placement για περισσότερο φιλτράρισμα.

 

Πώς επιλέγω tattoo artist?

Μέχρι τώρα ο πιο συνηθισμένος τρόπος για κάποιον να επιλέξει tattoo artist, ήταν οι συστάσεις από φίλους και γνωστούς με βάση την προσωπική τους εμπειρία. Βεβαίως θα έπρεπε σε αυτή την περίπτωση προτού περάσεις το κατώφλι του studio, να μελετήσεις τις δουλειές του artist (συνήθως μέσα από το facebook page του studio) για να μπορέσεις να αξιολογήσεις αν η εμπειρία του, η ποιότητα της δουλειάς του και το στυλ του σε καλύπτουν. Σίγουρα οι συστάσεις δεν οδηγούν πάντα σε μια καλή εμπειρία, καθώς ο artist που έκανε ένα tribal τατουάζ στη φίλη σου πριν δέκα χρόνια μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει το watercolor tattoo που ονειρεύεσαι.

Πλέον το TattooBox σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις τους πιο ταλαντούχους artists της περιοχής σου και να ανακαλύψεις ιδέες για το δικό σου τατουάζ εξερευνώντας το μοναδικό Tattoos Gallery του Tattoobox.

 

Μου αρέσει πολύ ένα τατουάζ που είδα στο Tattoos Gallery. Μπορώ να ζητήσω από τον artist να μου "χτυπήσει" ένα ολόιδιο?

Γενικά ο σκοπός του Tattoos Gallery είναι να σου προσφέρει άφθονο φωτογραφικό υλικό ανά στυλ/σχέδιο ώστε να σε εμπνεύσει και να σε βοηθήσει να καταλήξεις στο στυλ και στο σχέδιο που σε εκφράζει. Σαφώς και μπορείς να ζητήσεις από τον artist  να σου «χτυπήσει» ένα σχέδιο παρόμοιο με αυτό που έχει κάνει σε κάποιον άλλο πελάτη, αλλά το καλύτερο είναι να ζητήσεις να σου προτείνει κάτι μοναδικά σχεδιασμένο (customized). Εξάλλου είναι στην πολιτική πολλών tattoo artists να μην αναπαράγουν ένα σχέδιο που έχουν φτιάξει για πελάτη.

 

Τι τατουάζ μου ταιριάζει?

Αυτό είναι κάτι που μπορείς να απαντήσεις μόνο εσύ, όταν θα έχεις μια καλή ιδέα πώς είναι το κάθε στυλ τατουάζ. Το TattooBox σε βοηθάει να μάθεις για τα διάφορα στυλ τατουάζ:

Εξερεύνησε το Tattoos Gallery. Πάτησε στο φίλτρο «Style» κάθε επιλογή, και δες τις φωτογραφίες για να μάθεις πώς είναι το κάθε στυλ.

Διάβασε τα άρθρα του blog. Είναι μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών για τα διάφορα στυλ τατουάζ και για τους συμβολισμούς των σχεδίων.

 

Θα ήθελα να σας προτείνω κάποιες αλλαγές που πιστεύω θα κάνουν το site σας ακόμα καλύτερο.

Θα χαρούμε πολύ να πάρουμε το feedback σου! Επικοινώνησε μαζί μας για να μας πεις τις ιδέες σου!

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ARTISTS / STUDIOS

Είμαι ιδιοκτήτης tattoo studio. Πώς μπορώ να προσθέσω το studio μου στο TattooBox?

Το TattooBox προβάλλει studios από όλη την Ελλάδα που επενδύουν σε ταλαντούχους καλλιτέχνες, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

Εαν πιστεύετε ότι το προφίλ του studio σας ανταποκρίνεται στο κριτήριο αυτό, θα χαρούμε ιδιαιτέρως να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συμπεριλάβουμε το studio σας στο Tattoobox.

 

Τι δυνατότητες προβολής στο TattooBox υπάρχουν για τα studios?

Το TattooBox σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθείτε ως Προτεινόμενο Studio (με Διακεκριμένη Προβολή στο Ηome Page, στην 1η σελίδα των Artists και στη 1η σελίδα των Studios ) από  21€ τον μήνα!

Το Tattoobox αποτελεί ηγετικό brand στο ελληνικό Internet για το ελληνικό κοινό, έχοντας χτίσει πάνω από 30.000 οργανικές επισκέψεις/μήνα. Δείτε την σχετική παρουσίαση.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

                            

Είμαι tattoo artist και έχετε συμπεριλάβει έργα μου στο TattooBox. Μπορώ να κάνω αλλαγές?

Βεβαίως, αν επιθυμείτε να διαγράψουμε κάποια τατουάζ ή να προτείνετε για προσθήκη κάποια άλλα στείλτε μας είτε μήνυμα στη FB σελίδα μας είτε email, αναφέροντας τις αλλαγές που θα θέλατε. Και φυσικά, μπορείτε να μας ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή να διαγραφεί το προφίλ σας.

 

Έχω επιχείρηση με προϊόντα σχετικά με το τατουάζ. Πώς μπορώ να διαφημιστώ στο Tattoοbox?

To Tattoobox.gr μπορεί να σας διαθέσει διαφημιστικό χώρο σε ζώνες Α' προβολής, δηλαδή στις σελίδες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Κατεβάστε εδώ παρουσίαση με στατιστικά και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε ή για οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας που επιθυμείτε να μας προτείνετε.

 

Έχω μια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί πουθενά παραπάνω

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να λύσουμε κάθε σας απορία!

 

Θες να λαμβάνεις προτάσεις τατουάζ και προσφορές από το TattooBox? Γράψε το email σου!

Εγγραφή